آخرین اخبار
کد مطلب: 80886
دريافت اينترنت رايگان!
تاریخ انتشار : 1393/07/14 13:53:46
نمایش : 1587
اگر به دنبال يک اينترنت رايگان براي وبگردي و دانلود به صورت 24 ساعته و البته بدون قطعي هستيد، حتما تا پايان همراه دريچه فناوري اطلاعات باشيد.

به گزارش سلام لردگان به نقل ازباشگاه خبرنگاران؛ امروزه سطح اينترنت روز به روز گسترش مي‌يابد تا همه ما انسان‌ها در راحتي بيشتر بتوانيم کارهاي روزمره خود را انجام دهيم، با اينترنت يا بهتر بگيم اين عضو جديد خانواده‌مان کارهاي بسياري مي توان انجام داد. يک روز پرداخت قبوض و مشاهده اخبار، روز ديگر آموزش و تماس تصويري با آن سر دنيا و روز ديگر...! حالا همه اون محالاتي که ما فکر مي‌کنيم نميشه از طريق اينترنت انجام داد شايد در آينده تبديل به ساده‌ترين و متداول‌ ترين راه بشه. ۲۰ سال پيش وقتي همه تو صف‌هاي خسته کننده بانک‌ها براي پرداخت يک قبض يا دريافت موجودي ساعت‌هاي زيادي را از کار و زندگي‌شان مي‌ زدند، اگه کسي پيدا مي‌شد و مي‌گفت همه کارهاي بانکي رو ميشه تو خونه و در هر ساعت از شبانه روز انجام داد با حالت تعجب مي‌گفتند: مگه ميشه؟(!!) بله در چند سال قبل اين کار براي خيلي از افراد جزو محالات بود... حال در اين گزارش نيم نگاهي داريم به آنچه که در اينترنت مي‌گذرد.

 

آموزش‌ها و آزمون‌هاي مجازي
فرض کنيد مي‌خواهيد آموزش مهارت‌هاي هفت‌ گانه رايانه (ICDL) را آموزش ببينيد، براي اين کار بايد زمان برگزاري کلاس‌ها رو با کارهاي ديگه‌ تون هماهنگ کنيد و در گرماي تابستان يا سرماي زمستان، در طول يک هفته چندين بار در اين کلاس‌ها شرکت کنيد و براي رفت و آمد علاوه بر پرداخت هزينه بايد ترافيک خسته کننده‌اي رو هم تحمل کنيد. در حالي که ميشه با اينترنت اين آموزش‌ها رو با شيوه‌اي نوين در خانه و در هر زماني که خواستيد ياد بگيريد و بعد بريد تو آزمون مجازي شرکت کنيد و اگه قبول شديد مدرک‌تون رو دم در از مأمور پست دريافت کنيد.

 

بانکداري اينترنتي جايگزين سفرهاي درون شهري
به لطف اينترنت حالا بانکداري هم اينترنتي شده است و علاوه بر پرداخت قبوض و خريد شارژهاي اعتباري و انتقال وجه مي‌توانيم کتاب دلخواه‌مان را از کتابخانه‌هاي الکترونيکي پيدا کنيم و بخريم يا به فروشگاه‌‌هاي اينترنتي بريم و همانند دنياي واقعي هر چه دوست داشتيم بخريم و از طريق پست دريافت کنيم، البته اين کار شايد براي اون دسته از افرادي که اهل چونه زدن هستند زياد خوش آيند نباشه، به هر حال اگر خريد اينترنتي انجام مي‌ديد فقط کافيه با رعايت نکات امنيتي در دام تبهکاران نيفتيد و فريب صفحات جعلي يا همان فيشينگ را نخوريد. فيشينگ يک صفحه جعلي از درگاه پرداخت اينترنتي است که از لحاظ گرافيکي دقيقا شبيه همان صفحه اصلي پرداخت است با اين تفاوت که شما اطلاعات حساب بانکي را به اشتباه در اين سايت‌ها وارد مي‌کنيد، يعني اطلاعات حساب بانکي خود را دو دستي تقديم سارقان مي‌کنيد و افراد سودجو از اين طريق حساب بانکي شما را خالي مي‌کنند.

 

واي فاي‌هاي رايگان و معضلات آن در اماکن عمومي
بيشتر ما وقتي در کافي شاپ، فرودگاه‌ها و يا امکان عمومي بيکار مي‌شويم، سريع سراغ يار هميشگي خود تلفن همراه مي‌رويم تا سري به اينترنت بزنيم و به قول خودمان وبگردي کنيم و وقتي مي‌بينيم که يک شبکه‌ واي فاي رايگان در اين مکان هست، بدون درنگ وارد آن شبکه مي‌شويم بدون آنکه متوجه خطرات اين شبکه‌هاي عمومي شويم. بگذاريد کمي راحت باشيم، هنگامي که ما و ديگر اعضاي خانواده در حال استفاده از واي فاي در خانه‌مان هستيم و هر کدام از يک دستگاه استفاده مي‌کنيم، هيچکس نمي‌تواند ببيند که ديگري چه سايتي را باز کرده و در حال انجام چه کاري است، دليلش هم رمز گذاري منحصر به فردي است که براي هر فرستنده و گيرنده به طور جداگانه انجام مي‌شود؛ اما در امکان عمومي که اينترنت به صورت رايگان در اختيار ما قرار مي‌گيرد به دليل اينکه هيچ کلمه عبوري براي اتصال به مودم وجود ندارد اين رمز گذاري انجام نمي‌شود و تبهکاران مي‌توانند ببينند که شما چه سايتي را باز کرده‌ايد و در حال انجام چه کاري هستيد. پس اينجاست که وقتي واي فاي رايگان ديديد زياد خوشحال نشويد!

درسته سطح اينترنت روز به روز گسترش مي‌يابد و براي راحتي هرچه بهتر و بيشتر ما انسان‌ هاست ولي بايد اين رو هم فراموش نکنيم که معضلاتي هم در اين فضا وجود دارد مثل: صفحات جعلي درگاه‌هاي پرداخت (فيشينگ)، صفحات تبليغاتي آزار دهنده (پاپ آپ) و صدها کلاهبرداري اينترنتي و معضلات ديگر... اينترنت خيلي راحت وارد زندگي ما شده، يک روز رايانه و لپ تاپ يک روز تبلت و تلفن همراه و حالا تلويزيون‌ها... خبرهايي هم هر از چندگاهي به گوش مي‌رسد که يخجال‌ها، کفش‌ها و خيلي وسيله هاي ديگه هم قرار است به اينترنت متصل شوند...

 

اما اينترنت و زندگي ماشيني خيلي‌ها رو اين روزها از هم ديگه دور کرده و فاصله‌ها رو کم رنگ‌تر... من که فکر نمي‌کنم دليلش اينترنت و فناوري‌هاي جديد باشه، دليلش خود ما انسان‌ها هستيم که طرز استفاده از اين فناوري‌هاي جديد رو بلد نيستيم و نياز مبرمي به فرهنگ سازي داريم، همه اين فناوري‌هاي جديدي مثل اينترنت که روز به روز در حال پيشرفت هستند، براي راحتي ما انسان‌ها بوجود آمده‌اند پس بايد طرز صحيح استفاده از آن‌ها را ياد بگيريم و نگذاريم فناوري تبديل به سيلي شود و ما را با خود ببرد.

شما چه فکر مي‌کنيد؟ مقصر اصلي کيست؛ فناوري يا خود ما انسان‌ها؟!

گزارش از: سالار واعظي
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس